AAN BOORD VAN DE SLOEP


Inrichting

Onze sloepen zijn compleet en voorzien van zitkussens, hoge rugkussens, buiskap, zonnedek, 12 volt aansluiting en voldoende bergruimte onder de banken. De sloepen hebben allemaal een zwemtrap en een anker aan boord.

Brandstof

Wanneer je bij Lejosloepverhuur een sloep huurt is dit altijd incl. brandstof. Je krijgt bij aankomst dus een vol getankte sloep mee en kunt deze na het varen zonder te tanken weer inleveren.

 

Kinderen aan boord

Varen met kinderen is een leuke en gezellige ervaring. Vaak zijn ouders ongerust over de veiligheid en/of kinderen het wel zo lang volhouden op het water. Wij kunnen je zeggen dat kinderen varen, zwemmen en spelen op en rondom het water als iets geweldigs zien. De eilanden,  natuur en dieren in de omgeving, de recreatiegebieden, het zwemmen in schoon water zorgen er voor dat kinderen zich geen moment vervelen. 

Wij hebben zwemvesten in verschillende maten (ook voor volwassenen). Hier worden geen extra kosten voor berekend.

Schoonmaakkosten

Al onze sloepen zien er als nieuw uit en zijn goed onderhouden. Wij vinden het belangrijk dat je het gevoel hebt dat je in je eigen sloep vaart. Alle schoonmaakkosten zijn dan ook in de huurprijzen verwerkt. Er komen naderhand dan ook geen kosten bij. Echter, mocht de boot onacceptabel vuil worden teruggebracht dan behoudt Lejosloepverhuur zich het recht voor een deel van de borg in te houden.

 

Huisdieren

Het mee aan boord nemen van huisdieren is niet toegestaan.