OVER ONS

Wij zijn Marco en Willian van Tol en verhuren alweer voor het 14e jaar luxe sloepen in het Groene Hart.

Vanaf onze unieke locatie aan het Aarkanaal aan het begin van rivier de Amstel en de Drecht geniet je meteen van het mooie veelzijdige polderlandschap.

 

Marco, geboren aan het Aarkanaal, heeft het varen in de genen. Overgrootvader Maarten van Tol vaarde als hofmeester mee op De Volharding. Een passagiersschip die begin vorige eeuw vaarde van Leiden naar Amsterdam en terug. Vlak bij onze locatie, bij de Kattenbrug aan het Aarkanaal was een tussenstop.

Willian geboren in de bollenstreek peddelde al vroeg met een bootje tussen de bollenvelden en de polders. Liefde voor het varen en het water zat er dus ook al vroeg in. 

 


De Volharding

De Volharding

Wij krijgen regelmatig de vraag waar de naam "LEJO" vandaan komt. Toen wij zochten naar een passende, makkelijke en goed te onthouden naam besloten we om onze sloepverhuur te vernoemen naar de grootouders van Marco. Het is een samenvoeging van beide voornamen; Leen en Jo. Inmiddels is Lejosloepverhuur een begrip in de regio en weten veel mensen ons te vinden.

"Wij zijn trots op ons plekje en de mooie sloepen. We hopen jullie te mogen ontvangen op Nieuwveens Jaagpad 12a."

 

Sinds juli 2020 zijn wij eigenaar van een perceel grond dat 100 meter verder ligt van waar wij begonnen zijn de sloepen te verhuren. Het was flink doorwerken en we zijn trots op het resultaat. Voor een impressie kijk verder.


Marco en Willian van Tol

'Varen is genieten'

 

Ervaar het Groene Hart

vanaf het water.

Lejosloepverhuur - Nieuwveens Jaagpad 12a - Nieuwveen